A Fejér Megyei Adóigazgatási Nyugdíjas klubunk is örömmel vette tudomásul, hogy újra folytathatja tevékenységét. Első ülésünkön vezetőségválasztást tartottunk. Az ülésen részt vett Dobos Károly régiófelelő is.

Tudjuk, hogy a járvány s mindaz a veszteség, amelyet a vírus okozott, itt marad velünk, köztünk, nem lehet elfelejteni. Ezért is fontos, hogy a járvány lecsengése után újra tudjunk közösségbe járni, újra tudjunk társasági életet élni. A magány ugyanis elkedvetlenít bennünket, s leginkább azokat az idős embereket fenyegeti, akiket egyébként szerető család vesz körül. Mert az elszigeteltséget leginkább a társasági kapcsolatok elvesztése okozza.

Ezért is fontos számunkra, hogy a jövőben is olyan programokat szervezzünk, melyet a tagjaink javaslatai alapján állítunk össze.

Bízunk abban, hogy a jövőben is olyan sikeres és tartalmas programokkal tudjuk a klub életünket végezni, és olyan társasági életet élni, mint azt az előző ciklusban tettük.  Ennek szellemében választotta meg a tagság a vezetőséget, hiszen mindannyiunk közös érdeke, hogy a tagjaink közül a legjobbak képviseljék a klub tagságát.

 

Fekete Lászlóné klubvezető