Egy év elteltével jött össze a győri Arrabona Adóügy Klub. Már nagyon vártuk a találkozást a klubtagokkal, barátokkal. Nagy öröm volt a személyes együttlét, még akkor is, ha megállapítottuk, hogy megint egy évvel öregebbek lettek a berendezési tárgyak, rajtunk viszont nem fogott az idő. Csak ne múlna olyan gyorsan. Nagy volt a nyüzsgés, sok volt a mondani-, mesélni való.

Első összejövetelünkre csalogató kirándulási programokat állítottunk össze. Június 16-án a Duna parton bográcsban megfőzzük „évi rendes” paprikás krumplinkat. Mindenki hoz fejenként egy öklömnyi krumplit és kb. 10 cm kolbászt és indulhat a közös krumpli hámozás, dumálás, traccsparti. A sokféle alapanyagból nagyon ízletes paprikás krumpli készül három bográcsban. Mert nemcsak a minőség, a mennyiség is fontos.

Mindezek mellett megbeszéltük még a következő heti, június 23-i hajókirándulást is a csodálatos Dunakanyarba. Visegrádig külön busszal indulunk Győrből. Ott átszállunk a hajóra. Zebegénynél kiszállunk, megnézzük a nevezetességeket, majd vissza a hajóra, ami továbbmegy Dömösre, majd Nagymarosra és végül Visegrádra érkezünk vissza.

Rákövetkező héten június 29-én a sokorói dombság gyöngyszemére, Tényőre látogatunk el.

Felvázoltuk az őszi zempléni kirándulás programját is.

A pandémia miatt elmaradt feladatainkat is pótoltuk. Megtartottuk a beszámolókat és megválasztottuk a régi/új vezetőséget.

Az idei első klubösszejövetel nagyon jó hangulatban telt.

Szentesné Gulyás Katalin,

klubvezető

A teljesség kedvéért, az újraválasztott vezetőség:
Szentesné Gulyás Katalin       klubvezető
Muzslai Jánosné                      klubvezető helyettes
Büki Ferencné                         pénztáros
Lánci István Lászlóné              kulturális és sport felelős
Mersits Ferencné                    egészségügyi és szociális felelős