Több mint fél év után találkoztunk ismét a hivatal vendégházában. A tagság 60 %-a érkezett meg boldogan, mosolygós arccal és rengeteg mondanivalóval.  A taggyűlést megelőzően a tisztségviselő társaimmal összeültünk, hogy megbeszéljük a teendőinket és elkészítsük a beszámolókat és az idei program tervezetét. A korábbi évektől eltérően nem tartunk nyári szünetet, több programmal készültünk.

Nagy öröm volt ismét látni és megölelni egymást, de a kötetlen beszélgetéssel várni kellet (nem volt egyszerű), mert sok teendőnk volt. A határozatképesség megállapítását követően a tagság elfogadta a napirendi pontokat, majd a gazdasági felelőssel, Biróné Czeglédi Erzsébettel közösen beszámoltunk a 2020. évről és a 2021. évi tevékenységi és a pénzügyi tervről, melyeket a tagság egyhangúlag elfogadott.

Ez után a tisztújítás következett, Czár Katalin levezető elnök irányításával. Először a választás tisztségviselőit fogadta el a taggyűlés, majd vezető társaimmal lemondtunk, bár alig másfél éve kerültünk a klub élére. A jelölő bizottság vezetője Stromájer Ferencné a klub irányítására a leköszönt tisztségviselők újraválasztását javasolta. A tagság részéről új jelölés nem történt, így a szavazást követően Somogyi Sándorné a szavazatszámláló bizottság elnöke megállapította, hogy a taggyűlés egyhangúlag ismét bizalmat szavazott a régi/új vezetőségnek a következő négy évre.

Tisztségviselőink: Vajna Ferencné klubvezető, Biróné Czeglédi Erzsébet gazdasági felelős és Tislér Mária reszort felelős. Küldöttként is ők képviselik a tagságot a Szövetség közgyűlésében.

A választás befejezése után beszedtük a 2021. évi tagdíjat és jelentkezni lehetett a nyári programokra (borkóstoló Balatonbogláron, piknik az unokákkal együtt a kaposmérői bölényfarmon, egynapos autóbuszos kirándulás, színházlátogatás). Megbeszéltünk még néhány aktualitást és a szeptemberre tervezett klub évforduló megünneplését, majd a levezető elnök lezárta a taggyűlés hivatalos részét.

Ezt követően vidáman beszélgettünk, meséltünk az elmúlt időszak történéseiről és a terveinkről. Pezsgővel koccintottunk annak örömére, hogy mindannyian megvagyunk és öt új tagot is üdvözölhetünk körünkben.

Vajna Ferencné klubvezető