2021. október 29-én, pénteken 11.00 órakor találkoztunk a Kelebiai Nyugdíjas Egyesület székházában.

Ez a találkozó a tavalyihoz hasonlóan, tulajdonképpen a már hagyományos karácsony előtti összejövetel előrehozott rendezvénye volt.

Szomorú, hogy az egyre romló járványhelyzet miatt újra ezt kellett tenni!

A pillanatnyi taglétszámunk 43 fő és ebből 23-an jelentek  meg ezen az eseményen.

Vegyes érzelmekkel készültem erre az összejövetelre, hiszen most köszöntöttük az idén kerek évfordulós tagtársainkat és emlékeztünk meg két volt kollégánkról, akik az elmúlt egy hónapban hunytak el! Velük együtt az idén már öt kollégánkat veszítettük el!

Az immáron több mint egy évtizede ilyenkor szokásos módon a kerek évfordulós születésnapjuk alkalmából plakettet vehettek át: Mosó István 65, Kerek Imre 60, Szendi István 60. Ajándékcsomaggal kedveskedtünk: Nagy Györgyné 80-adik, Füzesi Lászlóné 75-ödik és Farkas Ferencné 70-edik születésnapja alkalmából.

Közben egy-egy gyertyát gyújtottunk a közelmúltban elhunyt Molnár László és Rau Mária kollégáink emlékére. Molnár László 74, Rau Mária pedig 59 évet élt!

Érdekességképpen elhoztam a valamikori soros iktatókönyvet és felsoroltam azon 30 fő tagtársunk nevét, akikkel 2006. április 6-án megalakítottuk a VPNYOSZ Kelebiai Klubját. Hát szomorú, de közülük 19-en már nem élnek!

Azért az élet az olyan, hogy mindig megy tovább és ez így van rendjén!

Koccintottunk egyet-kettőt a jelen lévőkkel és elfogyasztottuk a fenséges ebédet!

A menü: csontleves, pácolt vaddisznósült hagymás krumplival, sütemények!

Az ügyes kezű Mariannka mindenkinek kedveskedett egy általa készített mézeskalács figurával!

Az ebéd után baráti beszélgetéssel folytatódott a találkozó és telve reményekkel köszöntünk el egymástól, hogy majdcsak véget ér ez a rémálom a járvánnyal és újra tudjuk normálisan folytatni az életünket!

A találkozóról csatolok néhány fényképet!

Horváth Zoltán klubvezető