Klein János pártoló tagunk kivitelezésében már ősszel a falra kerültek a művek, de csak most, a járványhelyzet miatti korlátozások feloldásával volt lehetőség arra, hogy az érdeklődők számára is megtekinthető legyen klubtársunk, Kleinné Beke Mária és egy másik alkotó, Rézműves Szilvia kiállítása.

A győri Marcal étterem rendszeresen helyet ad képzőművészek műveinek bemutatására. Így került sor erre az eseményre is, melynek megnyitóján Lángh Szilvia festőművész, rendezvény házigazdája mutatta be a kiállítókat, költők köszöntötték a megjelenteket, harmonikaszó szórakoztatta a jelenlévőket és Bögi Tamás fotós örökítette meg az eseményeket. Az ő fotói segítségével mutatjuk be a rendezvényt és pártoló tagunk munkáit.

Már nagyon fiatalon is elbűvöltek a fonalak pihe-puhaságai, gyönyörű színei. Az volt a legjobb ajándék, ha fonalat kaptam. Szabad időmben nekem az a legjobb kikapcsolódás ha “böködhetek”. Jó érzéssel tölt el, ahogyan alakul, formálódik kezeim közt a “mű”. Pár éve megismerkedtem Valakivel, aki január óta már a férjem, és akinek a biztatására összeraktam egy kiállításra való anyagot. Ez a kiállítás nyílt meg június 4-én. Kiállító társam, Rézműves Szilvia gyönyörű festményei is csodálhatók meg – mondta el Marika.

Aki arra jár, a kiállítást két hónapig megtekintheti, nyitvatartási időben.

Külön öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy feleségem és én Marikát és Jánost, gönyűi szomszédjainkat barátunknak mondhatjuk. Általunk ismerték meg a NAVNYOSZ Arrabona Adóügyi Klubot, melynek munkáját és tagjait el-, és megismerve pártoló tagként beléptek a klubba. Közösségünk hírnevét munkájukkal öregbítik.

Horváth Attila a NAV NYOSZ Arrabona Adóügyi Klub tagja