Kedves Régiós Tagok és Klubvezetők!

Engedjétek meg nékem, hogy pár gondolatot fűzzek a Tisztújításhoz és a Klubvezetők nehéz helyzetéhez. A Nyugat-Dunántúli Régió, mint tudjátok, 7 klubot foglal magába, ebben pénzügyőr és adóág egyaránt jelen van. Én, mint régiófelelős és klubvezető, úgy tapasztalom, hogy a tagok aktivitása az utóbbi időben nagyon visszaesett.  (Tisztelet a kivételnek!) A legfőbb gond, hogy senki nem akar szerepet vállalni a klubéletben.

Mindenkinek vannak gondjai, senki nem kivétel ez alól. Egészség, unokák, hadd ne soroljam fel, de ennek ellenére kérlek bennetek, hogy az „Utolsó Mohikánok” elszántságával vágjatok bele, és tegyétek pezsgőbbé a klubéletet!  Ne csak akkor álljunk sorba, amikor a támogatást osztják, lakomát vagy kirándulást szervezünk! Tenni kell ez ellen! Vagyis, szerepet kell vállalni! Szervezni a találkozókat, minél több kollégát bevonni, hisz a siker csak akkor ér valamit, ha meg tudjuk osztani azt másokkal, és együtt tudunk neki örülni.

Kérem az utánunk következő korosztályt (ez klubonként változik az évjárat függvényében), hogy vállaljanak szerepet, feladatokat a klubok vezetésében! Tudomásom szerint kevés olyan intézmény van, amelyik támogatja a nyugdíjasait, mi ebben a kivételes helyzetben vagyunk. Élni kell ezzel a lehetőséggel! Fel kell rázni magunk és társaink! Ahogy a nóta is mondja „Kezdj el élni, hogy legyen miről mesélni”.

Gondolataimat megosztom a facebookon, hisz minden klubnak van fiókja, továbbá a NAV NYOSZ kommunikáción is közzé teszem, hogy mindenki olvassa a Szövetség honlapján, hátha megrázzuk magunkat!

Szombathely 2021. 06. 18-án.

 

Tisztelettel:

Rózsa Róbert, régió- és klubvezető