Tisztelt Nyugdíjas Barátaink!

A Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeum munkatársai egy virtuális böngészésre hívnak minden internetező nyugdíjas kollégát. Kellemes időtöltésként felidézhetjük az adó és vámszakmai munkahelyeken töltött éveinket!

Az emlékek előhívása mellett egyben segítséget nyújthatunk abban, hogy a muzeális fényképeket pontos információkkal együtt mentsék meg az utókornak!

A múzeum sok olyan fényképet őriz a NAV és elődszervezeteinek életéről, ahol sem a helyszínről, sem a szereplőkről, sem az eseményről nincs pontos információ. A fotók feltöltésre kerülnek a honlapra a (https://navnyosz.hu/) ahol a tagság által megtekinthetőek, böngészhetőek. Ha valaki felismeri magát, a kollégáját, a helyszínt vagy bármi érdemleges információval tud szolgálni, írja meg a következő e-mail címre: muzeum@nav.gov.hu. Kérjük, a beazonosítás érdekében mindig hivatkozzanak a kép sorszámára.

Kellemes szórakozást kívánunk, és előre köszönjük a segítséget!

Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeum

———————————————————————

A fentiekben közzétett felhívás nagy örömmel tölti el a NAV NYOSZ Facebook oldalának és honlapjának szerkesztőit. Büszkék vagyunk arra, hogy a Múzeum munkatársai méltónak találták kommunikációs platformjainkat arra, hogy segítségével értéket mentsünk.

Az öröm másik forrása, hogy a NAV és jogelődjeinél szerzett emlékeinket hasznosítani tudjuk, így azok egy-egy morzsáját a képekhez csatolva átadhatjuk utódainknak.

A képeket tízesével tesszük közzé a Honlapon és a Facebook oldalon. A rendszeresség majd közös elképzelés alapján alakul ki. A Honlapon a “Múltunk és emlékeink” rovatban láthatóak majd a képek.  A Facebook oldalon egy albumot hozunk létre, melyben a képek folyamatosan sorszámozva találhatók meg. Ezekhez is lehet információt fűzni, a Múzeum munkatársai ezt is látni fogják, de elsősorban a felhívásban írt e-mail címre kell elküldeni azokat.

A közös munka eredményéről rendszeresen tájékoztatjuk nyugdíjas társainkat és a beazonosított, feldolgozott képeket, a Múzeum által küldött szöveggel ellátva közzétesszük.

Az emlékmentés koordinátora szövetségünk titkára, Bozányné Nemes Rita.

Mindenkinek kellemes emlékezést és minél több információküldést kívánok!

Horváth Attila

kommunikációs felelős, alelnök