A Fővárosi Pénzügyőr Klub örömünkre meghirdette a budapesti buszos kirándulást, amelyre más klubokból is jelentkezhettek tagok. Olyan sokan jelentkeztünk, hogy a délelőtti programot délután megismételték. A Népligetnél találkoztunk és teli busszal 13 órakor indultunk el. Voltak kollégák Észak- Budapestről, Dél-Budapestről, mi 4 fővel képviseltük Pest-megyét.

Bejártuk Pest és Buda legszebb helyeit: Stadionok, Városliget, Állatkert, Hősök tere, Andrássy út, Oktogon, Deák tér, Lánchíd környéke, Erzsébet híd, Gellért-hegy lába, Vár, Margit híd, Nyugati tér, Deák tér, Astória, Kálvin tér, Üllői út és Népliget.

A 2 órás városnézésen Dvorszky Anikó a NAV Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeum Szakértője volt az idegenvezetőnk, aki minden érdekes városrész, épület történetét elmesélte nekünk, ami mellett elhaladtunk.

Nagyon élménygazdag délutánt töltöttünk el, amelyet köszönhetünk Untener Erikának, aki a NAVNYOSZ Elnökség kulturális felelőse, valamint Veress Lászlónak, aki az Elnökség sportfelelőse.

Nekem még egy személyes élményem is volt, találkoztam a buszon egy volt kollégámmal, akivel együtt dolgoztunk a Hallerben, aztán az átszervezések folytán én Pest-megyéhez kerültem és 10 éve nem találkoztunk.

Örülnénk, ha máskor is részt vehetnénk ilyen közös programokon, mert kis létszámú klubként nincs anyagi fedezetünk ilyen kirándulásokra.

Kormosné Takács Tünde, Pest- megyei Adóklub vezetője