A vírushelyzet rosszabbodására tekintettel a decemberi klubfoglalkozásunkat a tervezettnél korábbi időpontban tartottuk meg, melyre 2021. november 24-én került sor.

Az egri Expressz-Aranysíp Étteremben gyűltünk össze 1000 órakor, természetesen a biztonsági előírások maradéktalan betartása mellett

Klubvezetőnk, Csehné Gizike köszöntötte a megjelenteket, majd átbeszéltük a napirendi pontokat. Papp Marika kultúrfelelős beszélt a novemberi és a decemberi jeles napokról, nevezetes évfordulókról, valamit a népi hiedelmekről, hagyományokról.

Ezután meglepetésként szellemi vetélkedőre került sor, melyet Várhegyiné Icus és párja, Toldi István bonyolítottak le, a kérdéseket is ők állították össze. Zenei és irodalmi feladványok voltak. Nagyon hasznos, a tudásunkat próbára tevő vetélkedőnek voltunk részesei. Természetesen az első három helyezett csapat jelképes jutalomban részesült.

A vetélkedő után pezsgővel koccintottunk 2021-re, és kívántunk egymásnak minden jót és azt, hogy a vírus mielőbb végérvényesen itt hagyjon bennünket.

Következett egy igen finom ebéd elfogyasztása, ami mindenki tetszését elnyerte. Majd ezt követően finom sütemény elfogyasztására került sor.

A foglalkozás betetőzéseként a klubtagok Stühmer karácsonyi ajándékcsomagot kaptak.

Kellemes, jó hangulatú évbúcsúztató részesei lehettünk ezen a szerdai délelőttön.

Köszönjük!

 

Lejegyezte: Nagyné Márti

NAV NYOSZ Egri Adóügyi Nyugdíjas Klub tagja