2020. október 14. Az Egri Adóügyi Nyugdíjas Klub tagjai ekkor találkoztunk utoljára. Kimondhatatlan örömmel, boldogsággal fogadtuk klubvezetőnk, Cseh Istvánné Gizike e-mailjét, melyben tudatta, hogy 2021. június 9-én klubfoglalkozást tartunk.

A fenti napon szokott helyünkön gyűltünk össze, nagy szeretettel üdvözöltük egymást. A megadott időben Gizike megnyitotta a foglalkozást természetesen a biztonsági előírások maradéktalan betartása mellett.

Nagyon sok napirendi pontot kellett végig beszélni: vezetőségválasztás, tagdíjak (klub és vöröskeresztes) befizetése, a nyíregyházi Vadasparkba történő kirándulás, elmaradt névnaposok, kerek évfordulósok köszöntése, a júliusra tervezett poroszlói Ökocentrumba történő kirándulás, melyre klubfoglalkozás keretében kerül sor, stb.

A napirendi pontok megtárgyalása után közösen fogyasztottuk el a finom ebédet, majd asztalra kerültek az ünnepeltek által készített csodálatos sütemények. Az ünnepeltek egészségére pedig pezsgővel koccintottunk.

 

 

 

 

Nagyon jó érzés volt ismét látni egymást és tudni azt, hogy mindenki jól van. Nagyon jó hangulatban töltöttük el a június 9-i szerda délelőttöt.

 

Lejegyezte: Nagy Jánosné Márti klubtag