A Pécsi Pénzügyőr Klub  az idei év első gyűlését a járványhelyzet miatt 2021. június 25-re tervezte. Az eseményen megjelent Barics Ferenc régiófelelős is.

Elsőként klubvezetőnk, Fehérné Kovács Tünde köszöntötte az egybegyűlteket, majd beszámolt az előző év eseményeiről, gazdálkodásáról. Ezt követően régiófelelősünk mondta el köszöntőjét.

Mivel időközben lejárt a vezetőség mandátuma, a választás is lezajlott annak rendje és módja szerint. Ennek eredményeként a korábbi tisztségviselőknek ismét bizalmat szavazott a tagság. Így megalakult a régi-új vezetőség: Fehérné Kovács Tünde klubvezető, Romvári Jánosné a gazdasági ügyek, Fritz György a szociális és kegyeleti ügyek, Fischer Péter a kulturális ügyek felelőse maradt.

Ezt követően kultúrosunk bemutatta az idei évre tervezett programokat – amelyeket idén is a Baranya Megyei Adóági Klubbal közösen tervezünk. A programot a tagság egyhangúlag elfogadta. Majd kötetlen beszélgetés és emlékek felidézése mellett a tagsági díjak befizetése is megtörtént.

Jó hangulatú beszélgetésünknek és klubdélutánunknak a közelgő vihar vetett véget, mert mindenki igyekezett időben hazaérni. Bízunk benne, hogy az idei év hátralevő részében a pandémia nem akadályozza programjaink végrehajtását. És aztán majd 2022 elején szeretnénk azt mondani, hogy a 2021. tartalmas év volt, és jó volt újra együtt a programokon! Hajrá!

Fischer Péter, Pécsi Pénzügyőr Klub