A Kecskeméti Pénzügyőr Klub június 11-én – végre – megtartotta a klubgyűlést. A gyűlésen Csapó Imre klubvezető beszámolt a tagságnak az elmúlt négy év eseményeiről, a kirándulásokról, a pénzügyi helyzetünkről.

Ezt követően Pásztor Sándor klubtársunk, mint a Jelölő Bizottság elnöke ismertette a vezetőség-választás szabályait, majd levezényelte a jelöltállítást és a szavazást. Klubunk ismét klubvezetővé választotta Csapó Imrét, titkárnak Mészáros Nándort és pénztárnoknak Fekete Antalt, külön pedig küldöttnek Mészáros Nándort és Fekete Antalt.

A klubgyűlésen megbeszéltünk az idei terveinket, így egy két napos dunántúli kirándulást – Veszprém, Zirc, Pannonhalma, Győr útvonalra – július végén, továbbá a nyár végén ugyancsak két napos kirándulást lehetőségét Gyulára, vagy Verőcére, a döntést majd később meghozzuk az érdeklődésnek és a lehetőségeknek megfelelően.

Fekete Antal – immár hagyományosan – meghívta klubunk tagjait egy június végi bográcsozásra a kertjébe, ez is egy jó és remélhetőleg kellemes klubprogram lesz. 

A klubgyűlést ebéddel és kötetlen beszélgetéssel zártuk. Sajnos, a tagságunknak csak mintegy fele volt jelen, minden bizonnyal egyéb elfoglaltság miatt voltak a hiányzók távol, mert betegségről nincs értesülésünk.

 

Fekete Antal, Kecskeméti Pénzügyőr Klub