A Szövetség titkárságához érkezett kérdések alapján célszerűnek látszik egy tájékoztatás kiadása a klubok, illetve valamennyi nyugdíjas társunk részére  a kedd éjféltől, azaz ma 0 órától életbe lépett intézkedések kapcsán.

Az összefoglaló táblázatot csatoltam, abból mindenki leszűrheti a következtetéseket, de a Szövetség az alábbiak betartását kéri minden tagjától:

– A gyülekezési tilalom miatt a klubok ne tartsanak klub összejöveteleket. A klubtagok felé az információkat a helyben szokásos módon és a Szövetség Facebook oldalán és/vagy honlapján juttassák el.

– A rendezvény tilalom következtében a klubok ne szervezzenek sem szabadtéren, sem fedett helyen semmiféle (sport-, vagy főzőverseny, stb.) eseményt. A klubvezetők kezdeményezzenek az Internet segítségével megvalósítható, szórakoztató, élményt adó “rendezvényt”.

– A klubok ne szervezzenek évzáró eseményt, ezt halasszák el a járványhelyzet megszűnése utánra.

– Valamennyi tagunk tartsa be a kijárási tilalmat és a megelőzés szabályait.

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Budapest, Mátyás utca 16. alatti irodában félfogadás nem lesz. Otthoni (home office) munkavégzésre tér át a titkárság. A telefonok és e-mailek fogadása zavartalan. Mindent, amit lehet ebben a formában vár a titkárság. A postai küldemények irodából történő elhozatala hetente egyszer történik, így ilyen módon sürgős ügyintézést nem célszerű kezdeményezni.

dr. Kaizinger Tibor

elnök