Március 11-én harmadszor jöttünk össze megszokott helyünkön. Néhányan a klubtagok közül hamarabb érkeztek, mert a nőnap alkalmából szendvics készítésére került sor. A szorgos kezeknek köszönhetően a klubfoglalkozás kezdetére el is készültek a finomságok.

Kis késéssel ugyan, de Csehné Gizike klubvezetőnk megnyitotta a foglalkozást. Sajnos a hazánkban is megjelent koronavírus összejövetelünkre is rányomta bélyegét.

Szó volt a nagyváradi kirándulás elhalasztásáról, a mátrafüredi babaház meglátogatásáról, a NAVNYOSZ honlapján megjelent felhívásokról: a mini galériába két tagtársunk jelentkezett pályázati anyagokkal, a Senior 10 bajnokságról, az Idősek világnapi ünnepségére való jelentkezésről, az áprilisi I. féléves névnaposok és kerek évfordulósok köszöntéséről.

Mint minden évben, most is vásároltunk a Vöröskereszt által kibocsátott tombolákból.

A napirendi pontok megtárgyalása után kultúrosunk Papp Marika ismertette a februári jeles napokat, a hónap ismert szülötteit és megemlékezett március 15-éről is.

Ezután meghívott szakember előadását hallgattuk meg arról, hogyan őrizhetjük meg egészségünket gyógyszerek nélkül.

Az előadás után asztalra kerültek a finom szendvicsek és Bordásné Margó saját készítésű finom süteményei. Ő ugyanis februárban ünnepelte kerek évfordulós születésnapját, Isten éltesse nagyon sokáig. Természetesen a nőnap alkalmából pezsgővel kívántunk egymásnak boldog nőnapot.

Ismét nagyon jó volt együtt lenni és egy szerda délelőttöt vidám hangulatban közösen eltölteni.

Lejegyezte: Nagy Jánosné Márti klubtag