Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy

NÉMETH GYÖRGY

nyugállományú pénzügyőr főhadnagy

2020. november 7-én, életének 69. évében elhunyt.

A Főhadnagy úr 1975. július 1-én került felvételre a Vám- és Pénzügyőri testülethez, ahonnan 2001. május 31-én vonult nyugállományba. Pénzügyőri szolgálatát Mezőcsáton kezdte, majd Sátoraljaújhelybe került, ezt követően nyugdíjazásáig a tiszaújvárosi vámhivatalban dolgozott jövedéki és vám szakterületen. Munkavégzését a jogszabályi előírások maradéktalan betartása jellemezte. 1993-ban jövedéki csoportvezetői, majd 1994-ben vám- és adóigazgatási csoportvezetői kinevezést kapott. Szolgálati ideje alatt végzett munkája elismeréseként számos elismerést kapott: soron kívüli előléptetésben, pénzjutalomban, tárgyjutalomban, valamint Vám- és Pénzügyőri Aranyjelvény elismerésben részesült.

A Vámhivatal állományának azon meghatározó tagja volt, aki „apaként” nevelte és irányította a csoport tagjait, azok munkáját, és a „jó gazda gondosságával” foglalkozott a rábízott javakkal.

Végső búcsúztatására 2020. november 27-én (péntek)

11.00 órától kerül sor Polgár város temetőjében.

A Kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III.27.) Kormányrendelet 4. § (1) bekezdés e) pontjára hivatkozással a temetésre szűk családi körben kerül sor.

NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatósága Humánpolitikai Osztály

Emlékét tisztelettel megőrizzük!