Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy

MIHALOV LÁSZLÓNÉ (Klárika),

a volt APEH Borsodmegyei Igazgatóság Bevallási Osztályáról nyugállományba vonult kolléganőnk,

2021. április 26-án, életének 72. évében elhunyt.

(Temetéséről még nem érkezett információ.)

A kolléganő 1987. november 16-án nyert felvételt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adófelügyelőség állományába, adóellenőri munkakörbe. 1992. január 1-től az Információ Szolgáltatási Osztályra, majd 1995. április 1-től az Adóbevallási és Információszolgáltatási Osztályra került előadó munkakörbe. 2000. január 1-től a Bevallási Osztályon szja ügyintézőként, majd bevallási ügyintézőként dolgozott egészen 2007. december 31-i nyugállományba vonulásáig.

Klárika a munkakörébe tartozó feladatokat mindig magas szintű szakmai hozzáértéssel, kiemelkedő szorgalommal, szenvedéllyel és nagy teherbírással, kifogyhatatlan energiával látta el. Az évek során tudását számos kollégának adta át, akik most szeretettel idézik fel anyáskodó alakját. Ő volt az a „régi kolléganő”, aki a szervezetbe újonnan került fiatal kollégákat szívesen vette szárnyai alá és látta el őket sok esetben nem csak szakmai tanácsokkal.  A többlet feladatok mellett önként vállalt további feladatokat is, segítve ezzel is munkatársai és osztálya teljesítményét. Számos munkatársnak többet jelentett egy kolléganőnél, szívesen beszélték meg vele magánjellegű problémáikat. A szervezethez végletekig lojális volt, sokszor a szabadidő rovására végezte a munkáját, annak ellenére hogy minden munkatársa számára ismert volt mennyire ragaszkodik családjához, egyetlen gyermekéhez. Nyugdíjasként is aktív maradt, de ekkor már a nagymama szerepben is, hiszen unokái mindenben számíthattak a nagyira. Kolléganőnk emlékeinkben úgy él tovább, hogy ő volt az aki minden problémát azonnal szeretett volna megoldani, mindig mozgásban volt és soha nem pihent. Pozitív hozzáállása, szorgalma munkatársai számára példaadó volt.

Kiemelkedő színvonalú munkavégzéséért 2000-ben két alkalommal Igazgatói elismerésben, 2001-ben Igazgatói elismerésben és Igazgatói dicséretben, 2002-ben és 2006-ban Igazgatói elismerésben részesült.

Emlékét szívünkben tisztelettel és szeretettel megőrizzük.