Elismerések

A koronavírus-járvány miatt elmaradt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal március 15-i központi ünnepsége, ezért az érintettek a küldöttgyűlésen vehették át dr. Kaizinger Tibor NAV NYOSZ-elnöktől az elismeréseket.

Dr. Sors László, a NAV vezetője által adományozott elismerések:

Domokos Mária, a Békés megyei Adóügyi Klub vezetője Bezerédj-díj ezüst fokozata,

Ecsedi Ákos, a Központi Adóklub tagja Bezerédj-díj ezüst fokozatában részesült,

Vasvári Tiborné nyugállományú pénzügyőr őrnagyot, a Nagykanizsai Pénzügyőr Klub tagját soron kívül nyugállományú pénzügyőr alezredessé,

Sánta Sándor nyugállományú pénzügyőr századost, a Székesfehérvári Pénzügyőr Klub vezetőségi tagját soron kívül pénzügyőr őrnaggyá léptette elő.

A NAV NYOSZ elnöksége

Czikora András volt NAV NYOSZ-elnök, nyugállományú pénzügyőr vezérőrnagyot, a 003. számú Gróf Lónyay Menyhért Emlékplakett,

Varga Sándor volt NAV NYOSZ-alelnököt, a Központi Adóklub tagját, a 004. számú Gróf Lónyay Menyhért Emlékplakett elismerésben részesíti.

A plaketteket későbbi időpontban fogják átadni a Szövetség visszavonult vezetőinek, mivel nem tudtak személyesen részt venni a küldöttgyűlésen.

A NYUGDÍJASOKÉRT plakett elismerésben részesült:

dr. Markovics Lajosné, a Csongrád-Csanád megyei Adóügyi Klub tagja,

Kardos Istvánné, a Kelebiai Pénzügyőr Klub tagja,

Furuglyás Mihályné, a Székesfehérvári Pénzügyőr Klub tagja.

A kitüntetettek közül többen nem tudtak személyesen megjelenni a küldöttgyűlésen, ezért nevükben a régiófelelős vagy a klubvezető vette át az elismerést.

További támogató segítségükre számítva, gratulálunk az elismerésben részesülteknek!