NAV Egri Adóügyi Nyugdíjas Klub

Február 2-án az idei év második klubfoglalkozását tartottuk. Mint minden februárban, most is a két Ági (Tóth Ági és Dobi Ági) januári névnapjuk alkalmából szalagos fánk sütésére vállalkoztak, hogy klubtársaiknak kedveskedjenek. Segítőikkel együtt korábban érkeztek és a konyhában tevékenykedtek.

A többiek egy másik helyiségben klubvezetőnk, Csehné Gizikét hallgatták. Szó volt a tagdíjak befizetéséről (nyugdíjas klub és vöröskeresztes), a nagyváradi kirándulás útiköltségének befizetéséről, a diák véradásokon való segítségről, a klub vöröskeresztes alapszervezetének vezetőségének választásáról (négy évenként tartjuk), a hatvani Munkácsy kiállítás meglátogatásáról, hogy még nincs régiófelelősünk (Géczy Attila augusztusi sajnálatos halála miatt), a Torkos Csütörtökön való részvételről.

A napirendi pontok megtárgyalása után kultúrosunk Papp Marika ismertette a februári jeles napokat, a hónap ismert szülötteit.

Ezután sor került a helyi vöröskeresztes alapszervezet vezetőinek megválasztásáról Kosik Mária a Heves Megyei Vöröskereszt Területi Vezetőjének jelenlétében.

Alapszervezeti elnök: Cseh Istvánné, alapszervezeti titkár: Tóth Tiborné, vezetőségi tag: Lukács Tamásné, területi küldött: Cseh Istvánné lett.

Közben a szorgos kezeknek köszönhetően elkészültek a fánkok, melyeket saját készítésű lekvárokkal jóízűen fogyasztottunk el.

Ismét nagyon jó volt együtt lenni és egy szerda délelőttöt vidám hangulatban közösen eltölteni.

Lejegyezte: Nagy Jánosné Márti klubtag