A NAV NYOSZ új honlapja, a

navnyosz.hu

(Megnyitható még: https://navnyosz.hu/ címen is)

A „Csak tagoknak” menüpont alatt találhatóak azok a dokumentumok melyeket nem akartunk mindenki számára elérhetővé tenni. A hozzáféréshez elküldtük a jelszót a klubvezetőknek, és a NAV NYOSZ Titkárság részére is, tőlük kérheted, ha még nem tudod.

A tesztidőszakban beérkező javaslatok, észrevételek (nem érkezett túl sok) feldolgozásra kerültek melyek egy része már most teljesíthető volt, például a letölthető dokumentumok körének bővítése. A használattal kapcsolatban is érkezett egy-két kérdés, melyekre a választ rövidesen „közkincsé” is teszem a GY.I.K rovat alatt, és folyamatosan bővíteni fogom az általatok feltett kérdésekkel, amit bátran küldjetek a honlap@navnyosz.hu e-mail címre.

Mostantól csak az új honlapon jelennek meg az általatok küldött anyagok, és a régi honlap „befagyasztásra kerül”. 

Ismereteim szerint december 31-ig még látható a navnyugdijasok.hu. Ezen időszak alatt még lehetőség lesz a 2019 évi és a régebbi anyagok újból átnézésére (nosztalgiázásra) és a mentésre. Javaslom például a Gasztronómia rovat receptversenyre beérkezett írásait áttekinteni, mert ezek sem kerülnek át az új honlap Kaleidoszkóp/Receptek rovat alá.

Amennyiben kéred, szívesen segítek, csak írd le a kérdésedet a honlap@navnyosz.hu postafiók címre küldött leveledben.

FONTOS még!

Pontosításra és egy kis módosításra került a kommunikációs kapcsolatok folyamata, azaz „Mit, hova, hogyan” várunk tőletek. A legfontosabb változás, hogy mondd meg te, hol szeretnéd láttatni az általad küldött anyagot. A részletes leírást itt találjátok:

https://navnyosz.hu/kommunikacios-kapcsolatok/

Nézzed át még a szerkesztői üzeneteket is, mert lehet, hogy van olyan kérés, információ, ami rád is vonatkozik.

https://navnyosz.hu/category/hireink/szerkesztoi-uzenetek/

Zelenka Ildikó, honlap szerkesztő