Kedves nyugdíjas társak és  honlap látogatók!

 

Megtaláltam azt az eszközt, amely segít abban, hogy felhívjam a figyelmet a honlapon megjelenő fontos tájékoztatásokra, szervezeti hírekre, meghirdetett pályázatokra és határidőkre, eseményekre, a beérkezett cikkekre, és ami helyet ad az FB újdonságok beharangozásának is. Ez pedig a „Hírlevél szolgáltatás”.

Ez segítséget nyújt abban, hogyha nem vagy rendszeres honlap olvasó, a hírlevélben csak egy klikk, és a téged érdeklő bejegyzést, témát máris elolvashatod.

Nincs más teendő, mint a honlaponhttps://navnyosz.hu/ – a menüből kiválasztani (jelenleg itt a levél alján) a feliratkozás lehetőségét.  A teljes név és e-mail cím megadásával, valamint egy egyszerű matematikai feladat megoldásával máris regisztráltál a „Hírlevél szolgáltatásra”, amiről megerősítő levél érkezik az e-mail postafiókodba. (Megjegyzés: A matematikai feladat képernyőt a honlap támadás ellen építették a programba.)

Esetleges probléma esetén keress meg a honlap@navnyosz.hu címen, a tárgyban „Hírlevél feliratkozási probléma” megjelöléssel.

Kérlek élj ezzel a lehetőséggel, neked készült!

Zelenka Ildikó, honlap szerkesztő

 

 LÉPJ A FELIRATKOZÁSI KÉPERNYŐRE !

Figyelem!

A gmail postafiókkal rendelkezőknek a beérkező levelek a beállítástól függően a promóciókhoz is kerülhetnek. Ellenőrizd, ha az elsődleges levelek között nem találod.

Probléma esetén írj a honlap@navnyosz.hu címre, a tárgyban: Hírlevél probléma címmel.