Január:

Év eleji megbeszélés a Baranya Megyei Adóági Klubbal, amelynek fő témája a 2020. év programja. A sok lehetőségből végül összeállt az év programja:

Villámlátogatáson voltunk a Baranya Megyei Adóági Klub szervezésében Budapesten:

Február:

Évnyitó klubgyűlés a szokásos kis bázisunkon:

     

Március: 

Nőnapi kiránduláson voltunk az alcsúti arborétumban, illetve látogatást tettünk a felcsúti Puskás Akadémián. Ekkor még nem tudtuk, hogy az év utolsó kirándulása volt március 5-én:

  

Márciusban még összejöttünk egy mecseki kirándulásra, medvehagymaszedésre a Baranya Megyei Adóági Klub szervezésében:

Aztán jött március 13-a, a szörnyű járvány kezdete, amikortól folyamatos szigorítások voltak, amelyek kihatottak további programjainkra:

Június:

A június kis fellélegzést hozott, össze tudtunk jönni, így 24-én kis sétát tartottunk a Pécsi Állatkertben az Adóügyi Klub szervezésében:

 

Augusztus:

Még-már lehetett összejönni, így vezetői megbeszélést tartottunk a második féléves programról egy diófa hűs árnyékában:


Szeptember:

Szeptemberben indult a járvány második felvonása, amely egyre szigorúbb szabályokat szült, így ismét le kellett mondani programokat, de azért még egy kisebb összejövetelre volt lehetőségünk a teljes tilalom előtt.

A budapesti Törley Pezsgőgyár helyett a pécsi Litke Pezsgőgyárban tettünk látogatást:

Október:

Még hajóztunk egyet az aranyló Duna-part mentén, de sajnos az időjárás nem volt kegyes hozzánk, a napsütés csak ígéret maradt:

Aztán jött a feketeleves, a teljes szigorítás, így az év további programjai elnapolásra kerültek.  De bízzunk benne, hogy 2021-ben nagyobb szerencsénk lesz a programokkal, és újra együtt lehet a CSAPAT. Addig is a kapcsolattartásra marad a telefon, illetve digitális világ!

Összeállította: 

Fischer Péter, Pécsi Pénzügyőr Nyugdíjas Klub