Kedves Honlap Látogatók!

Eljött a nap, amikor még ugyan csak teszt üzemben, de elindult itt új helyen (új tárhely szolgáltatónál), új külsővel, új funkcióval (pld. eseménynaptár, jelszóval védett menü) a NAVNYOSZ új honlapjaa navnyosz.hu.

https://navnyosz.hu

A „Csak tagoknak” menüpont hozzáféréséhez elküldtük a jelszót a klubvezetőknek, akik feltételezhetően továbbítják a tagok felé. A NAVNYOSZ Titkárság is megkapta, tőlük is kérheted.

A teszt üzem előreláthatólag két hetet tart, ami idő alatt a beérkező javaslatokat, észrevételeket feldolgozzuk és ha kell, valamint, ha lehetséges, akkor módosítok.

Ha a használattal kapcsolatban kérdések vetődnek fel, azt is tegyétek fel. Ezeket a kérdéseket feldolgozva, felhasználva egy nagyon hasznos „Súgó” is készülhet.

A leveleket a honlap@navnyosz.hu e-mail címre kérem, másolatban pedig Horváth Attila navnyosz.alelnok@gmail.com postafiókját jelölve.

A tárgyba kérlek azt írd: TESZT-hez.

A teszt időszak alatt a „régi honlap” még aktualizálásra kerül, majd egy darabig (2021.01.31-ig) látható lesz, de nem kerül már további frissítésre.

Figyeld továbbra is a „Szerkesztői üzenetek”-et (mindkét honlapon), ahol mindenről folyamatos tájékoztatást nyújtok az átállással kapcsolatban.

Köszönöm az együttműködést: 

Zelenka Ildikó, honlap szerkesztő