A 2020. év a pécsi Pénzügyőr Klub életében is nagy változásokat hozott. Az előre betervezett kirándulások sorra elmaradtak egy külföldről bejött szörnyecske, a COVID-19 miatt. A tervbe vett közös rendezvényekből nem sok teljesült, így a szokásos karácsonyi évzáró klubdélután is új arculatot öltött.

Mivel személyesen nem találkozhattunk, kultúrfelelősünk minden klubtag számára küldött postai, illetve elektronikus úton egy kis fényképet egy kedves verssel az ünnep alkalmából.

Nem feledkeztünk meg az év kerek évfordulósairól, Tamás Tibornéról és Szalai Lászlónéról. Nekik a járványügyi szabályok betartása mellett még az ünnepek előtt a vezetőség egy tagja egy-egy Árkád vásárlási utalványt adott át a szokásos központi emléklap kíséretében, s egyben tolmácsolta a vezetőség jókívánságait.

Bízom benne, hogy az új év kedvezőbb lesz, és többször találkozhatunk. Így 2021-ben az évzárón már csak egy rossz emlék lesz ez a mindent felborító vírus. Addig is reménykedjünk, hogy ebben az évben újra együtt lehetünk a szokásos kis bázisunkon egy kis emlékezésre.

Fischer Péter

Pécsi Pénzügyőr Nyugdíjas Klub

Bízzunk benne, hogy 2021-ben is így várhatunk mindenkit, és újra együtt lehetünk!