A Győri nyugdíjas pénzügyőr klub az idén utoljára, ha még egy órára is, de szűkös körben összejött.

Hirtelen ötlettől vezényelve a neten csalogattuk a NAV Pénzügyőr nyugdíjas klub kerekévfordulós tagjait az ajándék átvételére, mert nem akartuk jövőre csúsztatni az eseményt. A tagok közül pár aktív tag is megerősítette részvételi szándékát, hogy az év utolsó találkozóján – nem taggyűlésen – részt vehessen, természetesen a vírus veszély miatti előírások betartásával.

Találkozónk egyben az utolsó volt a megszokott helyszínen, a volt Megyei parancsnokságon az Eszperantó utcában. Természetesen akkor, amikor erre lehetőségünk lesz, amikor az állampolgári szabad akarat szerinti közösségi összejöveteleket lehetővé teszik számunkra ismét találkozni fogunk. Ezen a tegnapi találkozón tudtuk átvenni az Arrabóna klub családi balzsam extra hűsítésű krémjét, valamint lehetőségünk volt a jövő évi tagdíjak befizetésére.

Ünnepélyes keretek között kapta meg a 85. éves emlékplakettet Scheer Istvánné, Ilike. A 70. éves Fódi Antal és Talpas Balázs, a 65. éves Kapor Béla és a 60. éves Hancz Vilmosné vehette át az emléklapot és az emléklapok mellé járó üveg pezsgőt. Aki az eseményen nem tudott megjelenni annak később fogjuk eljuttatni. (fotó felvételek a helyszínen készültek)

Kívánok az ünnepelteknek és a klub tagjainknak Boldog egészséges, sikeres Új Évet. A következő évben felszabadult nyugodt klubéletet, közös utazásokat, jó szórakozásokat!

Jáni Lajos