Kedves Nyugdíjas Társaim!

Testet, lelket próbáló nehéz év áll mögöttünk és még mindig tart a járványhelyzet, de bízzunk benne, hogy már nem sokáig.

Szövetségünk sem volt mentes a COVID-19 okozta korlátozó hatásoktól, így nem tudtunk országos szintű rendezvényeket megvalósítani, klubjaink nem tudtak összejöveteleket szervezni, nem láttuk egymást, nem éreztük a másik inspiráló közelségét, nem tudtunk beszélgetni, utazni, szórakozni. A beindított Facebook oldal és a megújult honlap, karöltve A MI Lapunkkal igyekezett legalább a virtuális kapcsolatot fenntartani. Ez ugyan nem helyettesíti a valóságot, de talán adott némi enyhülést. Remélem, hogy mind fizikailag, mind hangulatilag átvészeljük ezt a megpróbáltatást és 2021-ben bepótoljuk mindazt, amit elmulasztottunk.

Holnap, karácsony estéjén, egy pillanatot ellopva a családtól, gondoljunk társainkra is, akik „bezárva”, óvatosan, visszafogottan ünnepelnek.

A Szövetség minden tagjának, valamennyi NAV nyugdíjasnak kívánok békés, boldog, szeretetteljes karácsonyt és vírusmentes, fel-, illetve kiszabadultan vidám új évet!

A viszontlátásig mindenki vigyázzon magára, családjára, barátaira, társaira!

A NAV NYOSZ Elnöksége nevében: 

Dr. Kaizinger Tibor elnök